ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΣΟΔΑ

Κόσμος στην Αθήνα

Έρχεται νέα εφαρμογή - «ξυπνητήρι» από την ΑΑΔΕ για την είσπραξη φορολογικών οφειλών

Όταν βρίσκεται σε κάποιου είδους ρύθμιση, κάτι λιγότερο από το 6% του όγκου των χρεών στην εφορία, είναι προφανές ότι θα πρέπει να βρεθούν τα κατάλληλα αντίδοτα.
Ακαδημία Αθηνών/Φωτογραφία: Shutterstock

Θετικά τα μαντάτα από τον Προϋπολογισμό - «Μαξιλάρι» ασφαλείας στα φορολογικά έσοδα

Υπέρβαση στα φορολογικά έσοδα κατέγραψε τον Απρίλιο ο Προϋπολογισμός κι όπως προκύπτει από την ανάλυση του ΓΛΚ, αυτή δεν οφείλεται μόνο στις αλλαγές των προθεσμιών πληρωμής φορολογικών υποχρεώσεων.
Αθήνα, Πλάκα

Οι προκλήσεις και τα στοιχήματα μετά το πλεόνασμα-μαμούθ του 2023

Στους παροικούντες την… πλατεία Κοραή, όπου εδρεύει το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, οι μετρήσεις της ΕΛΣΤΑΤ για το περσινό πρωτογενές πλεόνασμα δεν έπεσαν ακριβώς ως κεραυνός εν αιθρία.
Καμπανάκι για τα φορολογικά έσοδα

Το πρώτο «καμπανάκι» από τα έσοδα

Δικαιωμένοι θα πρέπει να νιώθουν όσοι έβαλαν εγκαίρως φρένο στην παροχολογία. Τα πρώτα στοιχεία του Προϋπολογισμού για τον Μάρτιο φανερώνουν κάποιες αρρυθμίες στο πεδίο των φορολογικών εσόδων, χωρίς να διαταράσσεται, πάντως, η συνολική εικόνα.
Ο Χάρης Θεοχάρης

Θεοχάρης: Στα 600 εκ. ευρώ αναμένονται να φτάσουν τα φορολογικά έσοδα από τις πλατφόρμες διαμοιρασμού

Στο ποσό των 600 εκατ. ευρώ ενδέχεται να φτάσουν τα έσοδα από την φορολόγηση των πλατφορμών διαμοιρασμού, με βάση τις δηλώσεις του 2022, όπως ανέφερε ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης.
NEWSROOM /