ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

Φωτογραφία: shutterstock

Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Άνοιγμα σε θετικό κλίμα

Άνοδο κατέγραψαν οι ευρωπαϊκές μετοχές σήμερα στο ξεκίνημα των συναλλαγών, με τους επενδυτές να αναμένουν τη δεύτερη ημέρα της κατάθεσης του επικεφαλής της αμερικανικής κεντρικής τράπεζας (Fed) Τζερόμ Πάουελ στο Κογκρέσο μετά τα επιφυλακτικά σχόλιά του για τα επιτόκια κατά την πρώτη ημέρα.
NEWSROOM /
Source:AP

Γαλλία: Ράλι στο Χρηματιστήριο του Παρισιού - Ανακούφιση από την συμμαχία εναντίον της Λεπέν

Οι γαλλικές αγορές ανακάμπτουν αφού το κόμμα Εθνικός Συναγερμός της Μαρίν Λεπέν τερμάτισε πρώτο με μικρότερη διαφορά απ' ό,τι έδειχναν οι δημοσκοπήσεις, προκαλώντας ένα ράλι ανακούφισης σε όλα τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΛΤΣΑΣ /
Shein

Shein: Ο σκιώδης CEO που δεν τον αναγνωρίζουν ούτε οι υπάλληλοι

H Shein ετοιμάζεται για το πολυανεμενόμενο ντεμπούτο της ως δημόσια εταιρεία. Μπορεί το όνομα της να είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, αλλά ο CEO Xu Yangtian, έχει καταφέρει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
NEWSROOM /
Η σημαία της Κίνας

Κίνα: Ετήσια αύξηση 5% κατέγραψαν οι δαπάνες έρευνας και ανάπτυξης των εισηγμένων εταιριών στο Κεντρικό Χρηματιστήριο της Σανγκάης

Οι εισηγμένες εταιρίες στο Κεντρικό Χρηματιστήριο της Σανγκάης (SSE) ξόδεψαν περίπου 900 δισεκατομμύρια γιουάν (114,42 δισεκατομμύρια ευρώ) για έρευνα και ανάπτυξη (R&D) την προηγούμενη χρονιά, όπως δείχνουν τα επίσημα στοιχεία.
NEWSROOM /
Ευρωπαϊκές μετοχές

Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Άνοιγμα σε ιστορικά υψηλό

Σε ιστορικά υψηλό επίπεδο ανήλθε σήμερα στο ξεκίνημα της συνεδρίασης ο ευρωπαϊκός δείκτης αναφοράς, καθώς τα αισιόδοξα εταιρικά αποτελέσματα οδήγησαν σε άνοδο τις μετοχές των βιομηχανικών ομίλων και των εταιριών υπηρεσιών υγείας.
NEWSROOM /