ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

Μποτιλιάρισμα στη Θεσσαλονίκη

Ολοκληρώθηκε το έργο της ψηφιοποίησης των ελέγχων της Πολιτείας σε όλα τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα φορτηγά και λεωφορεία

Το υπουργείο Μεταφορών πριν λίγες ημέρες διεύρυνε το πεδίο εφαρμογής του Μητρώου Εισαγομένων Μεταχειρισμένων Οχημάτων (ΜΕΜΟ) και πλέον σε αυτό πρέπει να εγγράφονται όλα τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα φορτηγά και λεωφορεία
NEWSROOM /
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

Πλήρης αναρχία με τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα – Η ψηφιακή πλατφόρμα διασταύρωσης στοιχείων παραμένει στο συρτάρι

Nέα ηλεκτρονική πλατφόρμα διασταύρωσης στοιχείων ηλικίας, εξοπλισμού και ασφάλειας εισαγόμενων μεταχειρισμένων αγνοείται από το Υπουργείο Μεταφορών εις βάρος του ανυποψίαστου καταναλωτή, που πέφτει θύμα επιτηδείων εμπόρων που του προωθούν φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
NEWSROOM /
Αυτοκίνητα στην Αθήνα

Τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα έχουν γίνει πιο ακριβά τα τελευταία δύο χρόνια

Τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα έχουν γίνει πιο ακριβά τα τελευταία δύο χρόνια. Σύμφωνα με την Στατιστική Υπηρεσία της Γερμανίας, μιας χώρας που αποτελεί την μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτου στην Ευρώπη, οι τιμές των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων αυξήθηκαν κατά 3,1% το 2021 σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.
NEWSROOM /
Γιατί στην Ελλάδα μένουν απούλητα τα ΙΧ πενταετίας -Τι συμβαίνει με τα εισαγόμενα και τα γυρισμένα χιλιόμετρα

Γιατί στην Ελλάδα μένουν απούλητα τα ΙΧ πενταετίας -Τι συμβαίνει με τα εισαγόμενα και τα γυρισμένα χιλιόμετρα

Σε «χωματερή» των παλαιών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της Ευρώπης έχει μετατραπεί η Ελλάδα, καθώς η αγορά αυτοκινήτου κυριαρχείται ήδη από εισαγωγές μεταχειρισμένων επιβατικών και ελαφρών φορτηγών που «σπρώχνει» εκτός κυκλοφορίας η Ευρώπη λόγω των ρύπων τους.
NEWSROOM /
Αυτοκίνητα

Πώς γεμίζουν την Ελλάδα με γερασμένα και αμφιβόλου ποιότητας μεταχειρισμένα ΙΧ

Με δεμένα χέρια, αλλά και με έναν αντίπαλο που δεν παίζει επί ίσοις όροις παλεύει να ανασάνει η ελληνική αγορά αυτοκινήτων, την ώρα που η αθρόα εισαγωγή μεταχειρισμένων παίρνει τη μορφή μάστιγας.
NEWSROOM /
Έγινε εκατομμυριούχος χάρις στα μεταχειρισμένα μηχανήματα

Έγινε εκατομμυριούχος χάρις στα μεταχειρισμένα μηχανήματα

Ένας φοιτητής πριν από 20 χρόνια είδε μια επαγγελματική ευκαιρία να ανοίγεται μπροστά του και αποφάσισε να επενδύσει χρόνο και χρήμα. Πλέον είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και απασχολεί 40 εργαζομένους.
NEWSROOM /