ΜΠΟΡΙΣ ΤΖΟΝΣΟΝ

Ο Μπόρις Τζόνσον

Ο Μπόρις Τζόνσον έχει κερδίσει πάνω από 1 εκατ. ευρώ μετά την παραίτησή του από την πρωθυπουργία

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον έχει κερδίσει πάνω από 1 εκατομμύριο στερλίνες (1,16 εκατ. ευρώ) από τις ομιλίες που έχει εκφωνήσει σε συνέδρια και άλλες εκδηλώσεις στο εξωτερικό μετά την παραίτησή του τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με το μητρώο της Βουλής των Κοινοτήτων στο οποίο οι βουλευτές καταχωρούν τα εισοδήματά τους.
NEWSROOM /
Ο Μπόρις Τζόνσον

Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του Μπόρις Τζόνσον

Τρία ακριβώς χρόνια μετά την τοποθέτησή του στην ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος της Βρετανίας και την ιστορική νίκη των Τόρις με το υψηλότερο ποσοστό των προηγούμενων 30 ετών, ο Μπόρις Τζόνσον αποχωρεί από την πρωθυπουργική οικία.
NEWSROOM /
Ο Μπόρις Τζόνσον

CNN: Ο Μπόρις φεύγει και αφήνει πίσω του συντρίμμια

Σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, νοικοκυριά και επιχειρήσεις προειδοποιούν ότι δε θα καταφέρουν να βγάλουν το χειμώνα χωρίς κρατική οικονομική στήριξη. Αυτό αποτελεί μία τεράστια πρόκληση για τον επόμενο πρωθυπουργό, που θα ανακοινωθεί σήμερα το μεσημέρι.
ΚΛΕΙΩ ΝΙΚΟΛΑΟΥ /
Ο Μπόρις Τζόνσον

Η Βρετανία προειδοποιεί τον Πούτιν ότι το οικονομικό τίμημα θα είναι σοβαρό για τη Ρωσία αν εισβάλει στην Ουκρανία

Η Βρετανία προειδοποίησε σήμερα τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ότι θα υπάρξουν σοβαρές οικονομικές συνέπειες αν η Ρωσία εισβάλει στην Ουκρανία.
NEWSROOM /
Ο Μπόρις Τζόνσον

Τζόνσον: Η ανεξέλεγκτη μετανάστευση οδηγών δεν αποτελεί λύση

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε σήμερα ότι η οποιαδήποτε δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί για την πλήρωση των οχημάτων τους με βενζίνη, οφείλεται στη ζήτηση και απέκλεισε τη στήριξη στη μετανάστευση για την αύξηση του αριθμού των οδηγών βυτιοφόρων, στη διανομή των καυσίμων.
NEWSROOM /
Ο Μπόρις Τζόνσον

Καθησυχαστικός ο Τζόνσον για τις ελλείψεις καυσίμων

«H κυβέρνηση κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες ενόψει των Χριστουγέννων, όχι μόνο για να εξασφαλίσει τις ανάγκες των πρατηρίων καυσίμων, αλλά για όλη την τροφοδοτική αλυσίδα», τόνισε μεταξύ άλλων ο βρετανός πρωθυπουργός.
NEWSROOM /
Παρθενώνας

Διεθνής η υποστήριξη για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα

Τις Διεθνείς Επιτροπές για την Επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα, «τόσο για τη θέση του Βρετανού πρωθυπουργού όσο και για την πρότασή της να τεθούν υπόψη του ιδίου, αλλά και των Βρετανών, τα τεκμήρια που αποδεικνύουν την παράνομη κατοχή των Γλυπτών από το Βρετανικό Μουσείο», ενημέρωσε με επιστολή της η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη.
NEWSROOM /