Ο Travis Kelce άλλαξε σπίτι όταν τα έφτιαξε με την Taylor Swift

Η Τραγουδίστρια Taylor Swift σε αγώνα του συντρόφου της / Φωτογραφία AP

Ο Travis Kelce και η Taylor Swift άρχισαν να βγαίνουν τον Ιούλιο του 2023.

Ο Travis Kelce αναγκάστηκε να μετακομίσει όταν τα έφτιαξε με την Taylor Swift, εξ αιτίας ανησυχιών για την ασφάλεια, δήλωσε ο Jason Kelce, αδελφός του σούπερ σταρ του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Ο Travis Kelce και η Taylor Swift άρχισαν να βγαίνουν τον Ιούλιο του 2023. Ο ποδοσφαιριστής έδειξε ενδιαφέρον για τη διάσημη τραγουδίστρια σε μία συνάντησή τους και της έδωσε τον αριθμό του τηλεφώνου του.

Ένα μήνα μετά, η Taylor Swift άρχισε να πηγαίνει στους αγώνες του Travis Kelce με την ομάδα του Κάνσας, ενισχύοντας το προφίλ του ποδοσφαιριστή και δημιουργώντας φήμες για μία σχέση μεταξύ τους.

Ο Jason Kelce δήλωσε ότι ο αδερφός του χρειάστηκε να μετακομίσει από τη στιγμή που άρχισε να βγαίνει με την ποπ τραγουδίστρια, επειδή οι θαυμαστές άρχισαν να μαζεύονται έξω από το σπίτι του. Ωστόσο, η λύση αποδείχτηκε προσωρινή, καθώς λίγο καιρό μετά, οι θαυμαστές της έμαθαν και τη νέα της διεύθυνση.

Όπως είπε ο Jason Kelce, την πρώτη μέρα που μετακόμισε ο αδερφός του στο νέο του σπίτι, το οποίο ήταν σε φυλασσόμενο κτήριο, «κάποιος άρχισε να χτυπάει την πίσω πόρτα του σπιτιού και ένας άλλος το παράθυρο».

Και παρά το γεγονός ότι οι εκπρόσωποι Τύπου του Travis Kelce και της Taylor Swift αρνήθηκαν να σχολιάσουν τα δημοσιεύματα σχετικά με την αλλαγή σπιτιού, γεγονός είναι ότι η σχέση με τη διάσημη τραγουδίστρια έστειλε τον ποδοσφαιριστή σε ένα διαφορετικό επίπεδο διασημότητας απ’ ΄,τι είχε συνηθίσει.

Παρά το γεγονός ότι και τα δύο αδέρφια είναι ήδη αστέρια του ποδοσφαίρου, ο Jason Kelce δήλωσε ότι δεν ήξερε πραγματικά τι θα πει διασημότητα έως ότου μπει στη ζωή τους η Taylor Swift.

«Πάντα είμασταν σημαντικοί στο χώρο του ποδοσφαίρου, ειδικά ο Travis. Όμως ο κόσμος της Taylor και της ποπ κουλτούρας είναι σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο», τόνισε ο Jason Kelce.

Τον περασμένο Νοέμβριο, σε συνέντευξη του στη Wall Street Journal, ο Travis Kelce μίλησε για το νέο είδος διασημότητας από τότε που άρχισε να βγαίνει με την Taylor Swift.

Και παρότι παραδέχτηκε ότι δεν είχε ποτέ του μία σύντροφο τόσο διάσημη, τόνισε ότι «δεν προσπαθεί να το αποφύγει.

Μάλιστα, αποθέωσε τη διάσημη τραγουδίστρια για τον τρόπο που αντιμετωπίζει την τεράστια επιτυχία και δόξα της.

«Ο έλεγχος που δέχεται σα να έχει έναν μεγεθυντικό φακό πάνω της, κάθε μέρα, παπαράτσι έξω από το σπίτι της, έξω από κάθε εστιατόριο στο οποίο πηγαίνει, μετά από κάθε πτήση που αποβιβάζεται και απλώς ζει και απολαμβάνει τη ζωή», τόνισε προσθέτοντας ότι εφόσον η ίδια το αντιμετωπίζει τόσο καλά, «καλύτερα να μην είμαι εγώ αυτός που συμπεριφέρεται περίεργα».

ΣΧΕΤΙΚΑ