AliExpress: Μεταγραφή αεροδρομίου με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ - Ο ρόλος που θα αναλάβει

NEWSROOM
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ / Φωτογραφία shutterstock

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θα γίνει το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της AliExpress.

Η AliExpress μια σελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου που ανήκει στην Alibaba, συμφώνησε με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ προκειμένου ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας να αναλάβει τη θέση του πρεσβευτή της εταιρείας, σε μια προσπάθεια να αυξήσει τις παγκόσμιες πωλήσεις της.

Μέχρι πρόσφατα η Alibaba ήταν αρκετά πιο «ήσυχη» σε σχέση με άλλους «παίκτες» του ηλεκτρονικού εμπορίου από την Κίνα, όπως για παράδειγμα η Temu και η Shein. Ωστόσο, σύμφωνα με το Reuters, η εταιρεία βλέπει την ανάπτυξη του εγχώριου ηλεκτρονικού εμπορίου να φθίνει. Την ίδια στιγμή το διεθνές τμήμα της Alibaba, που περιλαμβάνεται η AliExpress είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μονάδα της με τα έσοδα να αυξάνονται κατά 45% σε ετήσια βάση από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο.

Νωρίτερα μέσα στο έτος, η AliExpress υπέγραψε μια συμφωνία προκειμένου να γίνει χορηγός του Euro 2024 που θα ξεκινήσει τον Ιούνιο στα γήπεδα της Γερμανίας. Αυτή η συμφωνία μεταφράζεται σε επένδυση εκατομμυρίων δολαρίων σε εκπτώσεις και προσφορές προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους καταναλωτές.

Η διαφημιστική καμπάνια με τον Μπέκαμ πρωταγωνιστή θα τρέξει παράλληλα με το Euro και θα ενθαρρύνει τους καταναλωτές να «σκοράρουν περισσότερο με την AliExpress», ανέφερε η πλατφόρμα στη σχετική ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ