ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Υπουργείο Οικονομικών

Δάνεια Ταμείου Ανάκαμψης: Επενδυτικά σχέδια, ύψους 10,53 δισ. ευρώ, υποβλήθηκαν το 2022 στο «Ελλάδα 2.0»

Σε 10,53 δισ. ευρώ ανέρχεται ο συνολικός προϋπολογισμός των 291 επενδυτικών σχεδίων, που υποβλήθηκαν στο δανειακό σκέλος του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», μέσα στο 2022.
NEWSROOM /
Η Τζόρτζια Μελόνι

Ποιοι είναι οι εφιάλτες της Τζόρτζια Μελόνι

Η Τζόρτζια Μελόνι και το κόμμα της, τα «Αδέρφια της Ιταλίας», ήταν οι μεγάλοι νικητές της εκλογικής αναμέτρησης στις 25 Σεπτεμβρίου στην Ιταλία, με αποτέλεσμα να ετοιμάζει την κυβέρνησή της με τους δύο εταίρους της, Μπερλουσκόνι και Σαλβίνι, για να αντιμετωπίσουν μία πολύ δύσκολη στιγμή για την οικονομία της χώρας.
ΚΛΕΙΩ ΝΙΚΟΛΑΟΥ /
Μασούτης: Ιστορική ευκαιρία για την επιχειρηματικότητα η αξιοποίηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων της προσεχούς περιόδου

Μασούτης: Ιστορική ευκαιρία για την επιχειρηματικότητα η αξιοποίηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων της προσεχούς περιόδου

Οι ευκαιρίες χρηματοδότησης των επιχειρήσεων από το Ταμείο Ανάκαμψης, τα σχέδια για την - μετά λιγνίτη - εποχή και τα μέτρα που αναμένονται, αποτέλεσαν το κεντρικό άξονα ομιλίας του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, Γιάννη Μασούτη, στη διευρυμένη συνεδρίαση της διοικητικής επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Φλώρινα.
NEWSROOM /
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Πράσινο φως από τους 27 της ΕΕ για το Ταμείο Ανάπτυξης

Πρόγραμμα ύψους 672 δισεκατομμυρίων ευρώ για να ξεπεραστεί ο οικονομικός αντίκτυπος της πανδημίας του νέου κορονοϊού, ολοκληρώνοντας τη διαδικασία επικύρωσης του για πολλούς ιστορικού εγχειρήματος.
NEWSROOM /