ΤΙΜΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Φωτογραφία: Shutterstock

Τιμές ρεύματος: Oι εντάσεις στην Μέση Ανατολή τις «απογειώνουν» - Αύξηση 117% από το Σάββατο στο Ελληνικό Χρηματιστήριο Ενέργειας

Ραγδαία είναι η αύξηση στην ελληνική χονδρική αγορά ενέργειας, μετά την αύξηση των εντάσεων στην Μέση Ανατολή. Από το Σάββατο, ημέρα επίθεσης του Ιράν στο Ισραήλ μέχρι και το πρωί της Παρασκευής, η αύξηση στις τιμές ρεύματος είναι της τάξης του 117%.
Ηλεκτρικό ρεύμα σε άνοδο

Τα μέτρα στήριξης στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος για το Δεκέμβριο

Για μηνιαίες καταναλώσεις έως 500kWh, η ενίσχυση παραμένει η ίδια με τον προηγούμενο μήνα και ανέρχεται σε 25Euro/MWh. Η κατηγορία αυτή καταλαμβάνει το 90% των νοικοκυριών στην Ελλάδα.
NEWSROOM /
Ηλεκτρικό ρεύμα σε άνοδο

Διεθνείς αγορές: Υποβαθμίζουν τον κίνδυνο αύξησης των τιμών ενέργειας από τον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς

Ένα και πλέον μήνα μετά την έναρξη του πολέμου του Ισραήλ και της Χαμάς οι διεθνείς αγορές δεν φοβούνται πλέον ιδιαίτερα ότι αυτός μπορεί να εξαπλωθεί στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και να προκαλέσει μία νέα ενεργειακή κρίση.
NEWSROOM /
Ο Θ Σκυλακάκης

Σκυλακάκης: Με τα νέα τιμολόγια οι καταναλωτές θα μπορούν να συγκρίνουν τιμές

Με τα νέα τιμολόγια, θα μπορούν εύκολα οι καταναλωτές να συγκρίνουν τιμές και να βλέπουν ποιος προμηθευτής είναι φθηνότερος, είπε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θ. Σκυλακάκης στη Βουλή
NEWSROOM /
Κώστας Σκρέκας

Σκρέκας: Διαφάνεια στις τιμές ηλεκτρικής ενέργειας και τόνωση του ανταγωνισμού

Παρεμβάσεις που διασφαλίζουν τη διαφάνεια στις τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας και την τόνωση του ανταγωνισμού, χαρακτήρισε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, τις διατάξεις που έχουν περιληφθεί στο νομοσχέδιο που συζητείται σήμερα στη Βουλή
NEWSROOM /
ρεύμα

Έρχεται νέο πακέτο μέτρων στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας -Από τη ερχόμενη εβδομάδα οι ανακοινώσεις

Στοχευμένες επιδοτήσεις, καλύτερη ενημέρωση των καταναλωτών για τις τιμές του ρεύματος, μέτρα για τις ρευματοκλοπές και τους στρατηγικούς κακοπληρωτές, καθώς και ειδικό τιμολόγιο πολυτέκνων περιλαμβάνουν οι παρεμβάσεις του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας που αναμένεται να ανακοινώσει την ερχόμενη εβδομάδα ο υπουργός Θόδωρος Σκυλακάκης.
NEWSROOM /
Μασούτης: Έπειτα από 11 χρόνια, οι επιχειρήσεις θα αποκτήσουν πρόσβαση σε φθηνότερο χρήμα

Μασούτης: Έπειτα από 11 χρόνια, οι επιχειρήσεις θα αποκτήσουν πρόσβαση σε φθηνότερο χρήμα

Στα οφέλη που θα έχουν οι επιχειρήσεις και η ελληνική οικονομία γενικότερα από την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας, αναφέρθηκε ο ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Γιάννης Μασούτης.
NEWSROOM /
ρεύμα

ΥΠΕΝ: 2,5 λεπτά ανά κιλοβατώρα η επιδότηση στους λογαριασμούς ρεύματος τον Νοέμβριο

Στα 2,5 λεπτά ανά κιλοβατώρα διαμορφώνεται η επιδότηση στους λογαριασμούς ρεύματος για το Νοέμβριο, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
NEWSROOM /