ΤΙΤΑΝ

Όμιλος ΤΙΤΑΝ

ΤΙΤΑΝ: Νέο συσκευασμένο τσιμέντο με το χαμηλότερο αποτύπωμα άνθρακα στην ελληνική αγορά

Ειδικά για τις κατασκευές στην Ελλάδα, το νέο τσιμέντο αποτελεί ιδανική λύση, καθώς η αυξημένη περιεκτικότητά του σε ποζολάνη βελτιώνει σημαντικά την ανθεκτικότητα του σκυροδέματος.
NEWSROOM /
Δράσεις ύψους 3 εκ. ευρώ από την ΤΙΤΑΝ και το ίδρυμα Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου σε πληγείσες περιοχές

Δράσεις ύψους 3 εκ. ευρώ από την ΤΙΤΑΝ και το ίδρυμα Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου σε πληγείσες περιοχές

Ο ΤΙΤΑΝ και το Ίδρυμα Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου συμβάλλουν από κοινού στην προσπάθεια αποκατάστασης περιοχών στα Δερβενοχώρια και τη Θεσσαλία με δέσμη άμεσων και μακροπρόθεσμων δράσεων, συνολικού ύψους 3.000.000 ευρώ.
NEWSROOM /
Όμιλος ΤΙΤΑΝ

ΤΙΤΑΝ: Συμπράττει με την Orcan Energy για την ανάπτυξη πρωτοποριακής τεχνολογίας καθαρής ενέργειας

Ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ και η Orcan Energy ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους για την ανάπτυξη μιας πρωτοποριακής τεχνολογικής λύσης παραγωγής καθαρής ενέργειας.
NEWSROOM /
Όμιλος ΤΙΤΑΝ

Τιτάν: Αύξηση 18,7% στις ενοποιημένες πωλήσεις το πρώτο εξάμηνο του 2023

Δύο ισχυρά τρίμηνα κατέγραψε ο όμιλος Τιτάν το 2023 με τις ενοποιημένες πωλήσεις για το πρώτο εξάμηνο του 2023 να διαμορφώνονται σε 1,229 δισ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 18,7% έναντι του πρώτου εξαμήνου του 2022.
NEWSROOM /
ΤΙΤΑΝ: Ολοκλήρωση επένδυσης ύψους €26 εκατ.  στο εργοστάσιο Καμαρίου, με στόχο την ανάπτυξη και την πράσινη μετάβαση

ΤΙΤΑΝ: Ολοκλήρωση επένδυσης ύψους €26 εκατ. στο εργοστάσιο Καμαρίου, με στόχο την ανάπτυξη και την πράσινη μετάβαση

Ο Όμιλος TITAN ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της πράσινης επένδυσης ύψους €26 εκατ. στο εργοστάσιο τσιμέντου στο Καμάρι Βοιωτίας, ένα σημαντικό ορόσημο στο πρόγραμμα των δράσεών του για τη μείωση εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.
NEWSROOM /
Όμιλος ΤΙΤΑΝ

ΤΙΤΑΝ: Χρονιά υψηλών επιδόσεων για τον όμιλο το 2022

Ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ δημοσίευσε την Ενιαία Ετήσια Έκθεση Απολογισμού 2022, η οποία παρουσιάζει τα οικονομικά αποτελέσματα του Ομίλου σε συνδυασμό με τις επιδόσεις του σε θέματα περιβάλλοντος, κοινωνίας και διακυβέρνησης (ESG).
NEWSROOM /
Όμιλος ΤΙΤΑΝ

Τιτάν: Αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 26,1% το πρώτο εξάμηνο 2022, με τα έσοδα από πωλήσεις να ξεπερνούν το 1 δισ. ευρώ

Ξεπέρασε το 1 δισ. ευρώ ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών του Ομίλου Τιτάν το πρώτο εξάμηνο του 2022 και διαμορφώθηκε σε 1.035,5 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας άνοδο 26,1% έναντι τις αντίστοιχης περσινής περιόδου.
NEWSROOM /