Οργανισμός Τουρισμού της Κορέας: Πρόσκληση στους Έλληνες ταξιδιώτες να ανακαλύψουν τα ανοιξιάτικα αξιοθέατα

NEWSROOM
Οργανισμός Τουρισμού της Κορέας:  Πρόσκληση στους Έλληνες ταξιδιώτες να ανακαλύψουν τα ανοιξιάτικα αξιοθέατα
Φώτο: Shutterstock

Ο Οργανισμός Τουρισμού της Κορέας (KTO) ιδρύθηκε το 1962 με σκοπό την προώθηση του τουρισμού της Κορέας.

Πρόσκληση στους Έλληνες ταξιδιώτες, να ανακαλύψουν τα ανοιξιάτικα αξιοθέατα της Κορέας απευθύνει ο Οργανισμός Τουρισμού της Κορέας. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Οργανισμός Τουρισμού της Κορέας παρουσιάζει ένα πλούσιο φάσμα πολιτιστικών και ιστορικών θησαυρών που κοσμούν το κορεατικό τοπίο.

Από τα αρχαία φρούρια μέχρι τα γαλήνια μοναστήρια, τα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO στην Κορέα προσφέρουν ένα ταξίδι στο χρόνο, προσκαλώντας τους ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο να εξερευνήσουν τη βαθιά κληρονομιά της χώρας, επισημαίνει ο Οργανισμός στην ανακοίνωση του που παρουσιάζει επιγραμματικά όλα τα τουριστικά αξιοθέατα της χώρας.

Η Hyuncho Cho, διευθύντρια του παραρτήματος Κωνσταντινούπολης του Κορεατικού Οργανισμού Τουρισμού, εξέφρασε την ικανοποίηση της για την επερχόμενη ανοιξιάτικη περίοδο, δηλώνοντας: «Η άνοιξη στην Κορέα είναι μια εποχή ανανέωσης και γιορτής, που σηματοδοτείται από εντυπωσιακές ανθοφορίες σε κάθε γωνιά της χώρας. Επιπλέον, η Κορέα προσφέρει έναν θησαυρό πολιτιστικών εμπειριών, από τα σύγχρονα τουριστικά αξιοθέατα της Κορεάτικης κουλτούρας μέχρι την πλούσια ιστορία των μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO». Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ανοιξιάτικα αξιοθέατα της Κορέας και τα ταξίδια στην Κορέα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη διεύθυνση https://english.visitkorea.or.kr/.

Ο Οργανισμός Τουρισμού της Κορέας (KTO) ιδρύθηκε το 1962 βάσει του νόμου για τον Οργανισμό Τουρισμού της Κορέας με σκοπό την προώθηση του τουρισμού της Κορέας. Με την 50ετή εμπειρία του, ο KTO προετοιμάζει στρατηγικές προώθησης για την προσέλκυση τουριστών από όλο τον κόσμο και συμβάλλει στη δημιουργία καινοτόμου και βιώσιμου τουρισμού. Ο ΚΤΟ άνοιξε το γραφείο του στην Κωνσταντινούπολη το 2012. Είναι υπεύθυνο για δραστηριότητες προώθησης σε 20 χώρες, όπως η Ελλάδα, η Τουρκία, η Ρουμανία, το Ισραήλ, η Βουλγαρία κ.ο.κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ