ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

Μαγαζιά στην Κίνα

Κίνα: Σημαντική αύξηση του τουρισμού -Τι έδειξαν στα στοιχεία της Χρυσής εβδομάδας

Η Κίνα κατέγραψε αύξηση της διακίνησης των τουριστών κατά την πρόσφατη “χρυσή εβδομάδα” της περιόδου των διακοπών του φετινού φθινοπώρου, με έμφαση στην ανθεκτικότητα, αλλά και στο δυναμισμό της κινεζικής οικονομίας.
NEWSROOM /
Τουρίστες μπαίνουν σε πλοίο

Η Κίνα ψηφίζει την Ελλάδα ως νησιωτικό προορισμό για το 2023

Κορυφαίος νησιωτικός προορισμός για το 2023 αναδείχθηκε η Ελλάδα στην τελετή βράβευσης του δημοφιλέστερου κινεζικού ταξιδιωτικού περιοδικού Travel and Leisure, που πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη, στο Πεκίνο, όπως ανακοινώθηκε.
NEWSROOM /
τουρίστες Σαντορίνη

Στα 16,1 εκατομμύρια ο αριθμός των τουριστών που έφθασαν στη χώρα μας το επτάμηνο Ιανουαρίου - Ιουλίου 2023

Ξεπέρασε τα 16,1 εκατομμύρια ο αριθμός των τουριστών που επισκέφθηκαν τη χώρα μας στο επτάμηνο Ιανουαρίου - Ιουλίου 2023 σημειώνοντας αύξηση κατά 15,5% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.
NEWSROOM /
Τόκιο

Ιαπωνία: Ο αριθμός των τουριστών αυξήθηκε σε 2,32 εκατ. τον Ιούλιο, σε νέο υψηλό επίπεδο για την περίοδο μετά την πανδημία

Ο αριθμός των επισκεπτών στην Ιαπωνία τον Ιούλιο αυξήθηκε σε νέο υψηλό επίπεδο για την περίοδο μετά την πανδημία, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα, καθώς το αδύναμο γεν βοήθησε να δοθεί ώθηση στον τουρισμό, συνεισφέροντας στην ενίσχυση της ανάπτυξης στην τρίτη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου.
NEWSROOM /
Οι πρώτοι τουρίστες στην Ελλάδα

Στα 5,76 εκατ. ο αριθμός των τουριστών στο πεντάμηνο Ιανουαρίου- Μαΐου

Αύξηση κατά 32,9% εμφάνισε ο εισερχόμενος τουρισμός στο πεντάμηνο Ιανουαρίου-Μαΐου, καθώς ο αριθμός των επισκεπτών έφθασε τα 5,76 εκατομμύρια, από 4,34 εκατομμύρια την αντίστοιχη περίοδο του 2022.
NEWSROOM /
τουρίστες στο ελ βενιζέλος

ΤτΕ: Ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο ο αριθμός των τουριστών στο πρώτο τρίμηνο του έτους

Αύξηση κατά 74,7% εμφάνισε η εισερχόμενη τουριστική κίνηση στο πρώτο τρίμηνο του έτους με αποτέλεσμα ο αριθμός των τουριστών που επισκέφθηκε τη χώρα μας να φθάσει το 1,072 εκατομμύρια.
NEWSROOM /
σοκάκι της μυκόνου

ΤτΕ: Ξεπέρασαν τα 27,8 εκατομμύρια οι τουρίστες το 2022

Αύξηση κατά 67,9% εμφάνισαν πέρυσι τα έσοδα από τον τουρισμό, σε σύγκριση με το 2021 και διαμορφώθηκαν στα 17,631 δισ. ευρώ. Η εξέλιξη αυτή, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος, αντανακλά την αύξηση της τουριστικής κίνησης κατά 89,3% καθώς ο αριθμός των επισκεπτών έφθασε τα 27,8 εκατομμύρια έναντι 14,7 εκατ. που ήταν το 2021.
NEWSROOM /