ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Ταχιαος-ομιλια

Ταχιάος: Η επίλυση των προβλημάτων των τοπικών κοινωνιών είναι βασικό μέλημα της Κυβέρνησης

Η Δυτική Ελλάδα φαίνεται να είναι στο επίκεντρο της προσοχής του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών την τελευταία περίοδο, καθώς μετά τη σύμβαση για την κατασκευή των έργων ύδρευσης, που υπογράφηκε την προηγούμενη εβδομάδα στη Λευκάδα, άλλη μια υπογραφή σύμβασης έρχεται να συμπληρώσει τη λίστα με τα εν εξελίξει έργα του υπουργείου.
NEWSROOM /
Υπουργείο Παιδείας κτίριο

Υπουργείο Υποδομών: Νέα έργα αναβάθμισης κτιριακών υποδομών Παιδείας, Υγείας και Δικαιοσύνης

Διαγωνισμούς και ώριμα έργα σε κτιριακές υποδομές Παιδείας, Υγείας και Δικαιοσύνης, συνολικής αξίας 68.353.623,29 ευρώ, δρομολογεί το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, μέσω των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε.
NEWSROOM /
Ο Χρήστος Σταϊκούρας

Σταϊκούρας: Προτεραιότητες για ανθεκτικές υποδομές και βιώσιμες μεταφορές – Οι 10 άξονες

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, παρουσίασε, σήμερα, στο Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο συνεδρίασε υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τους 10 άξονες προτεραιοτήτων για ανθεκτικές υποδομές και βιώσιμες μεταφορές, στους οποίους έχουν ήδη επιτευχθεί σημαντικά, μετρήσιμα και απτά αποτελέσματα.
NEWSROOM /
Βασίλης Οικονόμου, υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών αρμόδιος για τις Μεταφορές

Οικονόμου: Βασική επιδίωξη οι ποιοτικές δημόσιες συγκοινωνίες για καλύτερη καθημερινότητα του πολίτη

Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών προανήγγειλε ότι θα επισκεφτεί αμαξοστάσια και θα καταγράψει τις ανάγκες και τις ελλείψεις που υπάρχουν.
NEWSROOM /
Οι υπογραφές από τον Χρήστο Σταϊκούρα

Σταϊκούρας : Οι δέκα άξονες προτεραιοτήτων σε υποδομές και μεταφορές με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη

Ο υπουργός ανέλυσε τους δέκα άξονες προτεραιοτήτων, όπου, όπως είπε, έχουν επιτευχθεί σήμερα σημαντικά, μετρήσιμα, απτά αποτελέσματα.
NEWSROOM /
Υπουργείο Υποδομών:  Υψηλότερη ατομική και συλλογική ευθύνη από όλους τους εμπλεκόμενους στους σιδηρόδρομους

Υπουργείο Υποδομών: Υψηλότερη ατομική και συλλογική ευθύνη από όλους τους εμπλεκόμενους στους σιδηρόδρομους

«Συμπληρωματικά, με τις νέες τεχνολογίες, να αναβαθμίζουμε την ασφάλεια των μετακινήσεων και των μεταφορών και να ενισχύουμε την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών».
NEWSROOM /
Ο Χρήστος Σταϊκούρας στο Λουξεμβούργο

Σταϊκούρας: Οι ασφαλείς και προσβάσιμες μεταφορές είναι προνόμιο για όλους τους πολίτες

«Οι – όλο και περισσότερο – ασφαλείς και προσβάσιμες μεταφορές είναι προνόμιο για όλους τους πολίτες, ιδίως για αυτούς που αντιμετωπίζουν περισσότερες οικονομικές, κοινωνικές και γεωγραφικές δυσκολίες», ανέφερε μεταξύ άλλων.
NEWSROOM /
Ο Χρήστος Σταϊκούρας

Σταϊκούρας: Στο Λουξεμβούργο για το Συμβούλιο των Υπουργών Μεταφορών της Ε.Ε.

Στο περιθώριο των εργασιών, ο Υπουργός θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με ομολόγους του κρατών – μελών της ΕΕ, καθώς και με Ευρωπαίους αξιωματούχους για την προβολή και προώθηση των ελληνικών θέσεων.
NEWSROOM /