Πώς βλέπω online ωρομίσθιο, σύμβαση εργασίας και ώρες απασχόλησης -Βήμα προς βήμα η διαδικασία

NEWSROOM
Σύμβαση εργασίας
Φωτογραφία: Shutterstock

Δείτε με λίγα κλικ όλα τα στοιχεία της σύμβασής σας.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναζητούν την σύμβαση εργασίας τους, τον μισθό, αλλά και το ωράριο εργασίας τους, όπως αυτά έχουν δηλωθεί από τον εκάστοτε εργοδότη τους. Με λίγα κλικ όλες οι παραπάνω πληροφορίες -και όχι μόνο- μπορούν να εμφανιστούν στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή.

Μέσω της πλατφόρμας myErgani.gov.gr και με την χρήση κωδικών Taxisnet οι εργαζόμενοι που έχουν καταχωρηθεί στο πληροφοριακό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ μπορούν να έχουν πρόσβαση στα στοιχεία της σύμβασής τους, τόσο από από τον τωρινό τους εργοδότη, όσο και σε συμβάσεις εργασίας του παρελθόντος.

Πώς βλέπω την σύμβαση εργασίας μου βήμα βήμα

Όπως θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι πρόκειται για μια απλή και γρήγορη διαδικασία, καθώς απαιτούνται συγκεκριμένα βήματα για την εμφάνιση όλων των λεπτομερειών που θα θέλατε να δείτε. Συγκεκριμένα:

  • Βήμα 1ο: Εισέρχεστε στην ψηφιακή πλατφόρμα myErgani.gov.gr
  • Βήμα 2ο: Πατάτε το κουμπί μου αναγράφει «Ξεκινήστε εδώ» και συμπληρώνεται τους προσωπικούς σας κωδικούς Taxisnet. Αφού πατήσετε «Σύνδεση» και ακολούθως «Αποστολή» θα μεταφερθείτε αυτομάτως στο ψηφιακό περιβάλλον της πλατφόρμας
  • Βήμα 3ο: Μπαίνοντας στην πλατφόρμα του gov.gr που φέρει την ένδειξη MyErgani με χρωματιστά γράμματα θα σας εμφανιστεί αριστερά της οθόνης μια μπάρα με τις διαθέσιμες επιλογές. Εκεί υπάρξει η επιλογή «Οι Εργοδότες μου» την οποία και θα πρέπει να επιλέξετε προκειμένου να δείτε online τις πληροφορίες για τις συμβάσεις εργασίας σας.
  • Βήμα 4ο: Αφού επιλέξετε την παραπάνω επιλογή σας δίνεται η δυνατότητα να δείτε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για τις συμβάσεις σας. Εάν θέλετε να ενημερωθείτε για την τωρινή σας δουλειά διαλέγετε την ένδειξη που αναγράφει «Ενεργοί» και ακολούθως την επιλογή «Αναλυτικά στοιχεία». Εάν πάλι θέλετε να δείτε παλαιότερες συμβάσεις θα επιλέξετε την επιλογή «Παλαιότεροί».
ΣΧΕΤΙΚΑ