ΜΠΥΡΑ

Σε θετική τροχιά η ελληνική αγορά μπύρας - Ανοιχτά Ζυθοποιεία σε όλη τη χώρα το διήμερο 28 και 29 Σεπτεμβρίου

Σε θετική τροχιά η ελληνική αγορά μπύρας - Ανοιχτά Ζυθοποιεία σε όλη τη χώρα το διήμερο 28 και 29 Σεπτεμβρίου

Σε θετική τροχιά κινείται η αγορά μπύρας με τους ρυθμούς ανάπτυξης να είναι υψηλότεροι σε σχέση με πέρυσι. Η αυξητική τάση ευνοείται από τον καλό καιρό και ενισχύεται από τον Τουρισμό και τις αθλητικές διοργανώσεις.
NEWSROOM /
BEΡΓΙΝΑ

Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης ΑΕ: Nέος Μarketing & Trade Marketing Manager ο Γιώργος Κανάκης

Ο κος Γιώργος Κανάκης είναι το νέο στέλεχος που εντάχθηκε από τις αρχές Ιουνίου στο δυναμικό της εταιρείας Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης και ανέλαβε τη θέση Marketing & Trade Marketing Managerμε στόχο να αναπτύξει τις πρακτικές marketing & trade marketing της εταιρείας, καθώς και των σημάτων της Vergina Μπύρα, TUVUNU Τσάι & Ανθρακούχο νερό.
NEWSROOM /
Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Σε θετική τροχιά η αγορά μπύρας - Ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα με καινοτόμο πρόγραμμα

Σημειώνεται ότι η Αθηναϊκή Ζυθοποιία συνεργάζεται με περισσότερους από 2.000 καλλιεργητές σε όλη την Ελλάδα, χρησιμοποιεί 100% ελληνικό κριθάρι για όλα τα τοπικώς παραγόμενα προϊόντα της.
NEWSROOM /
«Πιες Μπύρα!»: Ο πρώτος αυτόματος πωλητής βαρελίσιας ελληνικής μπύρας στο Θησείο είναι γεγονός!

«Πιες Μπύρα!»: Ο πρώτος αυτόματος πωλητής βαρελίσιας ελληνικής μπύρας στο Θησείο είναι γεγονός!

Η τέλεια καλοκαιρινή βόλτα στην Αθήνα συνδυάζεται καλύτερα με ένα παγωμένο ποτήρι μπύρας στο χέρι. Αυτό ακριβώς φέρνει το «Πιες Μπύρα». Aυθεντική ελληνική βαρελίσια μπύρα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας!
NEWSROOM /
Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Φέρνει επενδύσεις 43 εκατ. ευρώ

Επενδυτικό πλάνο ύψους 43 εκατ. ευρώ δρομολογεί την επόμενη τριετία η Αθηναϊκή Ζυθοποιία με κατεύθυνση τον εκσυγχρονισμό των γραμμών παραγωγής, την παραγωγή νέων καινοτόμων προϊόντων, και στην παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ.
NEWSROOM /