ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

πετρέλαιο ΟΠΕΚ

Πετρέλαιο: Yποχωρεί κάτω από τα 85 δολάρια υπό την σκιά της πτώσης της κινεζικής κατανάλωσης

Το πετρέλαιο υποχωρεί λόγω των ανησυχιών ότι η κινεζική ανάπτυξη μπορεί να επιβραδυνθεί και να θέσει σε κίνδυνο την κατανάλωση, ενώ ο ΟΠΕΚ+ φαίνεται ότι εξακολουθεί να βρίσκεται σε τροχιά χαλάρωσης των περιορισμών της προσφοράς αργότερα φέτος.
NEWSROOM /
Βενεζουέλα

Πετρέλαιο: Kινείται ανοδικά πάνω από τα 85 δολάρια το βαρέλι

Το πετρέλαιο κινείται πάνω από τα 85 δολάρια -μετά την μεγαλύτερη ημερήσια άνοδο του τελευταίου μήνα την Τετάρτη - καθώς τα αμερικανικά αποθέματα αργού κατέγραψαν την τρίτη συνεχόμενη εβδομαδιαία μείωση.
NEWSROOM /
Φωτογραφία: Shutterstock

Πετρέλαιο: Υποχωρεί στα 83,50 δολάρια το βαρέλι

Το πετρέλαιο σταθεροποιήθηκε χθες μετά από τριήμερη πτώση, καθώς μια βιομηχανική εκτίμηση έδειξε νέα μείωση των αμερικανικών αποθεμάτων αργού, εξουδετερώνοντας τις ανησυχίες σχετικά με τις χλιαρές προοπτικές ζήτησης στην Κίνα.
NEWSROOM /
Αγορά πετρελαίου

Πετρέλαιο: Συνεχίζει την ανοδική του πορεία εν μέσω αυξημένης κατανάλωσης

Το πετρέλαιο σημείωσε άνοδο για τρίτη ημέρα λόγω των ενδείξεων για ισχυρότερη ζήτηση και των σημάτων ότι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ πλησιάζει στην πολυαναμενόμενη στροφή της.
NEWSROOM /
Φωτογραφία: Shutterstock

Πετρέλαιο: Yποχωρεί στα 84 δολάρια εν μέσω αρνητικών προοπτικών για την ζήτηση

Το πετρέλαιο υποχωρεί, καθώς οι ανησυχίες για την κινεζική ζήτηση και η συνεχιζόμενη αβεβαιότητα σχετικά με το χρονοδιάγραμμα για τη μείωση των επιτοκίων της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ υπερίσχυσαν των ενδείξεων για νέα μείωση των αποθεμάτων στις ΗΠΑ.
NEWSROOM /
πετρέλαιο ΟΠΕΚ

Σταθεροποιούνται οι τιμές πετρελαίου -Οι αγορές «κρέμονται» από τις δηλώσεις Πάουελ για τα επιτόκια

Σταθεροποιούνται οι τιμές πετρελαίου, με τα χειρότερα από την καταιγίδα Beryl να έχουν περάσει για τον κόμβο αργού στο Χιούστον και γύρω από αυτό, με τους εμπόρους να εστιάζουν στη διήμερη κατάθεση του προέδρου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ Τζερόμ Πάουελ για τη νομισματική πολιτική.
NEWSROOM /
Βενεζουέλα

Πετρέλαιο: Υποχωρεί κάτω από τα 86 δολάρια το βαρέλι

Το πετρέλαιο υποχωρεί -αφού πρώτα άγγιξε υψηλό δύο μηνών την περασμένη εβδομάδα- ακόμη και καθώς οι έμποροι παρακολουθούσαν τις διπλές απειλές για την παραγωγή αργού από έναν τυφώνα στις ΗΠΑ και τις πυρκαγιές στον Καναδά.
NEWSROOM /
Αγορά πετρελαίου

Ιράν: Η Τεχεράνη εξάγει αργό πετρέλαιο σε 17 χώρες

Το Ιράν πουλάει αργό πετρέλαιο σε 17 χώρες, δήλωσε ο ιρανός υπουργός πετρελαίου Τζαβάντ Οουτζί, όπως μετέδωσε σήμερα το ημιεπίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Mehr News Agency, επισημαίνοντας πως μερικά κράτη μπορεί να μην εφαρμόζουν τις κυρώσεις που έχουν επιβάλει οι Ηνωμένες Πολιτείες.
NEWSROOM /