ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

πετυχημένος

Τα κοινά χαρακτηριστικά των εξαιρετικά πετυχημένων ανθρώπων

Το να είναι κάποιος εξαιρετικά επιτυχημένος στη δουλειά του δεν είναι εύκολη υπόθεση. Και το σίγουρο είναι ότι αυτοί που γνωρίζουν την επιτυχία, μοιράζονται κάποια κοινά χαρακτηριστικά. 
NEWSROOM /
Εστίαση

Οι συμβουλές προς τους καταναλωτές για τον Δεκαπενταύγουστο

Σύμφωνα με το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕΠΚΑ), ο Δεκαπενταύγουστος αποτελεί μια τελευταία «ανάσα» πριν τον χειμώνα όμως λόγω της σημαντικής αύξησης της τουριστικής κίνησης τον Δεκαπενταύγουστο, οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
NEWSROOM /
Ανδρας στη φύση

Υγεία και ευτυχία -Η αλλαγή στην καθημερινότητα που κάνει τη διαφορά

Υγεία και ευτυχία. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτές οι δύο παράμετροι είναι -και πρέπει να είναι- η απόλυτη προτεραιότητα όλων. Μελέτη αποκαλύπτει έναν τρόπο να πλησιάσουμε το στόχο αυτό. 
NEWSROOM /
Πώς θα λαμβάνετε πάντα απάντηση στα emails

Πώς θα λαμβάνετε πάντα απάντηση στα emails

Στείλατε ένα email σε έναν φίλο, έναν συνάδερφο ή τον πελάτη σας. Πόσες φορές δεν έχετε αναρωτηθεί αν ο τρόπος γραφής του ήταν πολύ οικείος ή πολύ επίσημος; Πόσες φορές δεν λάβατε απάντηση και πιστέψατε πως κάτι κάνατε λάθος εσείς.
NEWSROOM /
Γιατρός με χαρτιά στα χέρια

8 ιατρικοί μύθοι που δεν ισχύουν

«Ένα μήλο την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα» λέει η γνωστή λαϊκή ρήση. Ισχύει όμως στην πραγματικότητα ή όχι; Οι ερευνητές εντόπισαν σχεδόν 400 ιατρικές θεωρίες και πρακτικές που φαίνεται πως δεν ισχύουν στην πραγματικότητα. Δείτε κάποιες από αυτές.
NEWSROOM /