ΤΡΑΜΠ

κόσμος σε αποβάθρα μετρό

Από σήμερα σε ισχύ το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων σε Μετρό και Τραμ

Από σήμερα Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023 τίθεται σε ισχύ το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων στα μέσα σταθερής τροχιάς ( Γραμμές 1, 2, 3 Μετρό και Τραμ), που θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου.
NEWSROOM /
Η Ιβάνα Τραμπ

Η Ιβάνα Τραμπ άφησε 34 εκατ. δολάρια στη διαθήκη της

Ένα σπίτι στο Μανχάταν, ένα διαμέρισμα στην παραλία του Μαϊάμι, κάποια περιουσιακά στοιχεία στη Γαλλία και τον σκύλο της, Τάιγκερ Τραμπ, είναι αυτά που θα μοιραστούν τα τρία παιδιά της Ιβάνα Τραμπ – πρώτης συζύγου του πρώην Προέδρου – μία πρώην νταντά και ένας μυστηριώδης φίλος.
NEWSROOM /
ΗΠΑ

ΗΠΑ: Διεργασίες για να μην υπάρξει νέο shutdown

Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ Νάνσι Πελόσι δήλωσε ότι επιδιώκει να οριστικοποιήσει μια συμφωνία για να αυξηθεί το όριο του ομοσπονδιακού χρέους και να αποφευχθούν τα προβλήματα με τον κρατικό προϋπολογισμό.
NEWSROOM /
Ο Τραμπ θέλει 1,6 δισ. για να πάνε αστροναύτες στη Σελήνη

Ο Τραμπ θέλει 1,6 δισ. για να πάνε αστροναύτες στη Σελήνη

Η κυβέρνηση του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε από το Κογκρέσο να αυξήσει τη χρηματοδότηση της αμερικανικής υπηρεσίας διαστήματος (NASA) κατά επιπλέον 1,6 δισ. δολάρια με σκοπό οι ΗΠΑ να ξαναστείλουν αστροναύτες στη Σελήνη ως το 2024.
NEWSROOM /
Αντέχουν στην... καταιγίδα Χρηματιστήριο και ομόλογα

Αντέχουν στην... καταιγίδα Χρηματιστήριο και ομόλογα

Η πτώση του Γενικού Δείκτη σταμάτησε στο επίπεδο των 754 μονάδων, ενώ τα ομόλογα παραμένουν ουσιαστικά ανεπηρέαστα από τις δυσμενείς διεθνείς εξελίξεις. Οι ξένοι διαχειριστές κεφαλαίων εξακολουθούν να πιστεύουν το επενδυτικό "story" της Ελλάδας.