Δήμος Λιοσίων: Συνάντηση με κλιμάκιο του υπουργείου Μεταφορών για τους σταθμούς του Μετρό

NEWSROOM
Φωτογραφίες από τη συναρμολόγηση του πρώτου από τους δύο μετροπόντικες που θα διανοίξουν τη σήραγγα της Γραμμής 4 του μετρό ανήρτησε ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Νίκος Ταχιάος
Φωτογραφία από τη συναρμολόγηση του πρώτου από τους δύο μετροπόντικες που θα διανοίξουν τη σήραγγα της Γραμμής 4 του μετρό.

Συζητήθηκε εκτενώς η ανάγκη αποτροπής της κυκλοφοριακής επιβάρυνσης των όμορων περιοχών καθώς και τα πρόσθετα έργα που θα χρειαστούν.

Η δήμαρχος Ιλίου, κα. Ανδριάνα Αλεβίζου – Κουκουβίνου βρέθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 με τον υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών, αρμόδιο για θέματα Υποδομών κ. Νικόλαο Ταχιάο και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ελληνικό Μετρό κ. Νίκο Κουρέτα και στις τρεις θέσεις των σταθμών του Μετρό που θα εξυπηρετήσουν την περιοχή. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο πρόεδρος του δ.σ. κ. Δημήτρης Κουκουβίνος, η γενική γραμματέας κα. Αναστασία Παπάζογλου, αντιδήμαρχοι και στελέχη του υπηρεσιακού μηχανισμού του Δήμου.

Κατά τη διάρκεια της επιτόπιας αυτοψίας, συζητήθηκε εκτενώς η ανάγκη αποτροπής της κυκλοφοριακής επιβάρυνσης των όμορων περιοχών καθώς και τα πρόσθετα έργα που θα χρειαστούν.

Η κα. Ανδριάνα Αλεβίζου - Κουκουβίνου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εκφράζω την αποφασιστικότητα του Δήμου Ιλίου να συνεργαστεί με το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών και την Ελληνικό Μετρό προκειμένου να αναλάβουμε τις πρωτοβουλίες που πρέπει για την επέκταση του που θα φέρει αναπτυξιακές προοπτικές για την τοπική οικονομία και κοινωνία σε όλη την Δυτική Αθήνα».

ΣΧΕΤΙΚΑ