ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

σερβιτορα.jpg

Απασχόληση: Ρεκόρ προσλήψεων το α' πεντάμηνο του 2024 -Oι περισσότερες από το 2001

Αύξηση της μισθωτής απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα καταγράφεται τον Μάιο, σύμφωνα με έκθεση του πληροφοριακού συστήματος ΕΡΓΑΝΗ. Ειδικότερα, τόσο για τον Μάιο ξεχωριστά όσο και για το πρώτο πεντάμηνο συνολικά, καταγράφεται η υψηλότερη επίδοση προσλήψεων από το 2001.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΛΤΣΑΣ /
Η Νίκη Κεραμέως

Νίκη Κεραμέως: Στόχος η περαιτέρω μείωση του δείκτη ανεργίας και η τόνωση της απασχόλησης

Τη σημασία του ΕΣΠΑ ως ενός κρίσιμου χρηματοδοτικού εργαλείου για τη μείωση της ανεργίας και την αύξηση της απασχόλησης, τόνισε η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Νίκη Κεραμέως, μιλώντας σε εκδήλωση με θέμα «ΕΣΠΑ 2014-2020: Ισχυρό Αναπτυξιακό Αποτύπωμα για Όλους».
NEWSROOM /
Συστατικές επιστολές:  Είναι ένα ασφαλές εργαλείο στη διαδικασία πρόσληψης ενός υποψηφίου;

Συστατικές επιστολές: Είναι ένα ασφαλές εργαλείο στη διαδικασία πρόσληψης ενός υποψηφίου;

Η εξεύρεση του κατάλληλου εργαζόμενου για την πλήρωση μιας θέσης μπορεί να είναι δύσκολη, από τη σύνταξη της αγγελίας εργασίας έως τον καταρτισμό του καταλόγου με τους καλύτερους υποψήφιους για συνέντευξη.
NEWSROOM /
Τεχνητή νοημοσύνη και θέσεις εργασίας

Έρευνα: Αυτά είναι τα επαγγέλματα που τίθενται σε κίνδυνο από την έλευση του ChatGPT

Νέα τάξη πραγμάτων έρχεται στην αγορά της εργασίας με την έλευση της τεχνολογίας. Πόσο επηρεάζονται οι επαγγελματικές ειδικότητες και ποιες θέσεις εργασίας κινδυνεύουν; Στον αντίποδα ποια επαγγέλματα δεν κινδυνεύουν από τη χρήση της τεχνολογίας στο εργασιακό τους περιβάλλον;
NEWSROOM /