ΒΕΝΖΙΝΗ

Βενεζουέλα

Κίνα: Αύξηση των τιμών της βενζίνης και του πετρελαίου

Υπό τον τρέχοντα μηχανισμό καθορισμού των τιμών που εφαρμόζει η Κίνα, οι τιμές των διυλισμένων πετρελαϊκών προϊόντων αναπροσαρμόζονται ακολουθώντας τις αλλαγές στις διεθνείς τιμές του αργού πετρελαίου.
NEWSROOM /
Βενζίνη: Εκτιμήσεις για υπέρβαση των επιπέδων του 2019 της ζήτησης - Φόβοι για αύξηση της τιμής

Βενζίνη: Εκτιμήσεις για υπέρβαση των επιπέδων του 2019 της ζήτησης - Φόβοι για αύξηση της τιμής

Η παγκόσμια ζήτηση βενζίνης θα παραμείνει ισχυρή αυτό το καλοκαίρι, παρά τα πρόσφατα σημάδια αδυναμίας της αγοράς, σύμφωνα με την Rystad Energy, η οποία αναμένει ότι η κατανάλωση θα ξεπεράσει τα επίπεδα που είχαν παρατηρηθεί πριν από την πανδημία.
Αντλίες σε πρατήριο υγρών καυσίμων

Ο γρίφος των καυσίμων

Δημοσιονομικά, η αποκλιμάκωση της διεθνούς τιμής του πετρελαίου φέρνει χαμόγελα ανακούφισης στο οικονομικό επιτελείο, καθώς τα μακροοικονομικά σενάρια «πατάνε» στην παραδοχή ότι ο μαύρος χρυσός θα κινηθεί φέτος στα σημερινά επίπεδα των 85 δολαρίων. 
καυσιμα

Βενζίνη: Σε τροχιά η τιμή για να υπερβεί τα 2 ευρώ το λίτρο - Οι εκτιμήσεις για το Πάσχα [πίνακες]

Την ανηφόρα έχουν πάρει οι τιμές των καυσίμων, με τις πρώτες εκτιμήσεις για το Πάσχα να κάνουν λόγο για βενζίνη άνω των 2 ευρώ κατά μέσο όρο πανελλαδικά.
tesla

Τα Tesla έχουν περισσότερα ατυχήματα από τα βενζινοκίνητα – Γιατί συμβαίνει αυτό

Η Hertz ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες ότι θα πουλήσει τα 20.000 ηλεκτρικά αυτοκίνητα που διαθέτει στο στόλο της και θα τα αντικαταστήσει με συμβατικά ντιζελοκίνητα.
ΚΛΕΙΩ ΝΙΚΟΛΑΟΥ /
Ρωσία: Παραμένει η απαγόρευση στις εξαγωγές βενζίνης και ντίζελ με τρένο

Ρωσία: Παραμένει η απαγόρευση στις εξαγωγές βενζίνης και ντίζελ με τρένο

Η απαγόρευση που έχει επιβάλει η Ρωσία στις εξαγωγές βενζίνης και τις διασυνοριακές πωλήσεις πετρελαίου ντίζελ μέσω τρένου παραμένει, δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Αλεξάντερ Νόβακ.
NEWSROOM /