ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης

Πέντε μεγάλοι κινεζικοί όμιλοι ανακοινώνουν πως αποσύρονται από το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης

Πέντε σημαντικές κινεζικές εταιρείες εισηγμένες στις Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσαν σήμερα πως αποσύρονται από το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, σε μια περίοδο που οι εταιρείες του Πεκίνου βρίσκονται στο στόχαστρο των αμερικανικών ρυθμιστικών αρχών.
NEWSROOM /
Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης

Εφιαλτικό ήταν το πρώτο εξάμηνο για τη Wall Street

Το χειρότερο εξάμηνο από το 1970 – εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα δηλαδή – βίωσαν οι αμερικανικές αγορές τους πρώτους έξι μήνες του 2022, καθώς εντείνονται οι ανησυχίες και οι φόβοι για το πώς η διαρκής αύξηση του πληθωρισμού θα επηρεάσει την οικονομική ανάπτυξη.
ΚΛΕΙΩ ΝΙΚΟΛΑΟΥ /
Χρηματιστήριο Νέας Υόρκης

Η Wall Street έκλεισε στο κόκκινο -Το χειρότερο εξάμηνο από το 1970

Το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης ολοκλήρωσε με πτώση χθες Πέμπτη το χειρότερό του εξάμηνο από το 1970, εν μέσω συνεχιζόμενων ανησυχιών για τον υψηλό πληθωρισμό, που ώθησε την αμερικανική ομοσπονδιακή κεντρική τράπεζα (Fed) να αρχίσει να αυξάνει τα επιτόκια της.
NEWSROOM /
Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης

Οι απώλειες στη Wall Street ξεπερνούν τα 7 τρισεκατομμύρια

Η παγκόσμια αναταραχή που βιώνουμε από τις αρχές σχεδόν της φετινής χρονιάς έχει εξαφανίσει πάνω από 7 τρισεκατομμύρια δολάρια από τη χρηματιστηριακή αξία του δείκτη, S&P 500, της υψηλής κεφαλαιοποίησης της Wall Street.
ΚΛΕΙΩ ΝΙΚΟΛΑΟΥ /
Wall Street

Wall Street: Ο χειρότερος μήνας εδώ και 14 χρόνια

Σε ελεύθερη πτώση βρέθηκαν οι αμερικανικές αγορές την προηγούμενη Παρασκευή – τελευταία εργάσιμη μέρα του Απριλίου – με τον τεχνολογικό Nasdaq να καταγράφει τη χειρότερη απόδοση από τον Οκτώβριο του 2008 και τον S&P να καταγράφει τη χειρότερη απόδοση από το Μάρτιο του 2020 στο αποκορύφωμα της πανδημίας του Covid.
ΚΛΕΙΩ ΝΙΚΟΛΑΟΥ /
Χρηματιστήριο Νέας Υόρκης

Κλείσιμο με δυο ρεκόρ στη Wall Street

Με άνοδο και δύο ρεκόρ έκλεισε η αμερικανική κεφαλαιαγορά, ωθούμενη από τα αποτελέσματα χρήσης που ανακοίνωσαν εισηγμένες (Apple, Amazon, Caterpillar, Merck...), τα οποία εξέλαβαν ως ενθαρρυντικά αρκετοί επενδυτές.
NEWSROOM /
Μεικτό πρόσημο στο κλείσιμο της Wall Street

Μεικτό πρόσημο στο κλείσιμο της Wall Street

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με πτώση 266,19 μονάδων (-0,74%), στις 35.490,69 μονάδες. Αντίθετα ο Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με οριακή άνοδο 0.12 μονάδων, στις 15.235,84 μονάδες.
NEWSROOM /
Πινακίδα στη Wall Street

Κλείσιμο με άνοδο και δυο ρεκόρ στη Wall Street

Με άνοδο και δύο ρεκόρ έκλεισε η αμερικανική κεφαλαιαγορά την πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας, ωθούμενη από τα καλά αποτελέσματα χρήσης που ανακοίνωσαν εισηγμένες, τα οποία σαγήνευσαν αρκετούς επενδυτές, αφήνοντας σε δεύτερο πλάνο για την ώρα τα μακροοικονομικά.
NEWSROOM /