ΚΑΥΣΙΜΑ

Πειραίας, επιβάτες αναχωρούν

Ναυτιλία: Στα ίδια επίπεδα οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων από το 2022

Αυξημένα μισθολογικά κόστη, ανατιμήσεις στις τιμές των ανταλλακτικών πλοίων και των ναυτιλιακών καυσίμων αλλά και η αύξηση των τραπεζικών επιτοκίων δανεισμού των ακτοπλοϊκών εταιρειών, καθιστούν αδύνατη προς το παρόν οποιαδήποτε συζήτηση για τη μείωση της τιμής των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.
NEWSROOM /
Αντλίες σε πρατήριο υγρών καυσίμων

Ο γρίφος των καυσίμων

Δημοσιονομικά, η αποκλιμάκωση της διεθνούς τιμής του πετρελαίου φέρνει χαμόγελα ανακούφισης στο οικονομικό επιτελείο, καθώς τα μακροοικονομικά σενάρια «πατάνε» στην παραδοχή ότι ο μαύρος χρυσός θα κινηθεί φέτος στα σημερινά επίπεδα των 85 δολαρίων. 
Πρατήριο της AVIN

AVIN: Τέλος του 2024 το πρώτο πρατήριο υδρογόνου – Επενδύσεις 30 εκατ. ευρώ στο δίκτυο πρατηρίων

Στα τέλη του τρέχοντος έτους η AVIN θυγατρική του ομίλου Motor Oil θα έχει έτοιμο προς χρήση από το κοινό το πρώτο πρατήριο υδρογόνου, το οποίο θα μπορεί να εξυπηρετεί τόσο Ι.Χ όσο και βαρέα οχήματα.
καυσιμα

Βενζίνη: Σε τροχιά η τιμή για να υπερβεί τα 2 ευρώ το λίτρο - Οι εκτιμήσεις για το Πάσχα [πίνακες]

Την ανηφόρα έχουν πάρει οι τιμές των καυσίμων, με τις πρώτες εκτιμήσεις για το Πάσχα να κάνουν λόγο για βενζίνη άνω των 2 ευρώ κατά μέσο όρο πανελλαδικά.
Aegean

AEGEAN: Επεκτείνει το πρόγραμμα χρήσης Βιώσιμων Αεροπορικών Καυσίμων στις πτήσεις της και στα αεροδρόμια της Ευρώπης

Υπενθυμίζεται ότι ήδη από τον Ιούλιο του 2022 όλες οι πτήσεις της εταιρείας που αναχωρούν από το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης εφοδιάζονται με μείγμα SAF.
NEWSROOM /