ΔΙΚΤΥΟ 5G

5g δίκτυα

InCites Consulting: Νέο µοντέλο επιχειρηματικής ανάπτυξης σε δίκτυο 5G

Τα δίκτυα 5G αναπτύσσονται και εξελίσσονται, λόγω των μοναδικών τεχνολογικών χαρακτηριστικών τους, της νέας αρχιτεκτονικής και της "λογισμικοποίησης" όλων των λειτουργιών του δικτύου, τα επιχειρηματικά μοντέλα παροχής υπηρεσιών 5G και πέραν αυτού αλλάζουν δραστικά.
NEWSROOM /
Το σχεδιασμό του δικτύου 6G ξεκινά ο Λευκός Οίκος

Το σχεδιασμό του δικτύου 6G ξεκινά ο Λευκός Οίκος

Συνάντηση στελεχών της κυβέρνησης, επιχειρηματιών και μελών της Ακαδημαϊκής κοινότητας οργανώθηκε στο Λευκό Οίκο ώστε να συζητηθούν οι στρατηγικές ανάπτυξης του δικτύου ασύρματης τεχνολογίας επόμενης γενιάς, του 6G, αλλά και των μαθημάτων που μας δίδαξε η εμπειρία του 5G.
ΚΛΕΙΩ ΝΙΚΟΛΑΟΥ /
5g δίκτυα

Η Γερμανική κυβέρνηση σκοπεύει να αποκλείσει κινεζικές εταιρίες από το δίκτυο 5G

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας σκοπεύει να αποκλείσει τη συμμετοχή κινεζικών εταιριών σε τομείς των τηλεπικοινωνιών της. Η απόφαση θα επηρεάσει μάλιστα και ήδη εγκατεστημένα συστήματα.
NEWSROOM /
American Airlines

American Airlines: Καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων, μετά την ενεργοποίηση της προσφοράς υπηρεσιών 5G

Η αεροπορική εταιρία American Airlines ανακοίνωσε χθες ότι είχε μερικές καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων, ως συνέπεια της προσφοράς υπηρεσιών 5G σε αμερικανικά αεροδρόμια, αλλά και μερικές πρόσθετες επιπτώσεις στον στόλο των περιφερειακών αεροσκαφών της.
NEWSROOM /
Καλαμάτα 5G Wind

Digital Talks Cisco: Η τριπλή καινοτομία της Ελλάδας στα δίκτυα 5G και τα πλάνα των παρόχων

Εντός του 2021 αναμένεται να αρχίσει η ροή επενδυτικών κεφαλαίων από το Ταμείο ΦΑΙΣΤΟΣ για τη στήριξη επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στην έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών, βασισμένων σε υποδομές δικτύων πέμπτης γενιάς (5G).
NEWSROOM /