ΔΟΥΛΕΙΑ

Γυναίκα με το κεφάλι της μέσα στο laptop

«Στα 23 μου δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι»: Επαθε burnout και περιγράφει πώς είναι

Μπορεί οι κάτοικοι της Σουηδίας να φημίζονται για την ισορροπία που καταφέρνουν να διατηρούν μεταξύ εργασίας και ζωής, ωστόσο, το ζήτημα του burn out απασχολεί τους νεαρούς εργαζομένους.
NEWSROOM /
Ολλανδία

Οι 10 καλύτερες χώρες για δουλειά στο εξωτερικό

Η αναζήτηση εργασίας στο εξωτερικό κορυφώθηκε τα χρόνια της κρίσης. Και παρόλο που πλέον το φαινόμενο δεν βρίσκεται στην έξαρσή του, πολλοί είναι ακόμη και σήμερα που ψάχνουν διεξόδους σε άλλες χώρες. 
NEWSROOM /
Φωτογραφία: Shutterstock

Πώς είναι να δουλεύεις σε ένα σούπερ γιοτ

Μπορεί η δουλειά σε ένα γιοτ σε ορισμένους να ακούγεται ειδυλλιακή, καθώς η εργασία σε ένα πολυτελέστατο σκάφος που πλέει στη θάλασσα να είναι προτιμότερη από αυτή σε ένα γραφείο στο κέντρο της πόλης, ωστόσο, η πραγματικότητα είναι διαφορετική.
NEWSROOM /
Αντρας κλαίει

Πόσοι κλαίνε στη δουλειά; Αποκαλυπτική έρευνα

Η δουλειά είναι ένας διαρκής στίβος με τα πάνω και τα κάτω της. Το αφεντικό, οι συνάδελφοι, οι υποχρεώσεις και το άγχος μπορεί να φέρουν τον καθένα στα όρια του και να μην αντέξει άλλο και να ξεσπάσει σε κλάματα. Αυτοί που το κάνουν, είναι παραπάνω απ' όσοι νομίζετε.
NEWSROOM /
Αντρας με κοστούμι

Τι είναι ο κανόνας «90-90-1» που ακολουθούν οι επιτυχημένοι

Τα πρωινά φαίνεται πως είναι «ιερά» για όσους θέλουν να λέγονται επιτυχημένοι. Υπάρχει, λοιπόν, μια στρατηγική που ακολουθούν αρκετοί, ένας κανόνας που τους προγραμματίζει τι θα κάνουν τις πρώτες ώρες στη δουλειά τους.
NEWSROOM /