ΚΤΗΜΑΤΑΓΟΡΑ

Κυκλάδες σπίτια θάλασσα

El Dorado για εξοχικές κατοικίες η Ελλάδα -Έκρηξη ενδιαφέροντος από ξένους επενδυτές

Τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο συνέδριο της Prodexpo για την ελληνική κτηματαγορά και ειδικά για τις εξοχικές κατοικίες ήρθαν να επιβεβαιώσουν το τεράστιο ενδιαφέρον των ξένων επενδυτών, με ό,τι συνεπάγεται φυσικά αυτό για τη δυναμική που αναπτύσσει συνολικά το τουριστικό «πακέτο».  
Ακίνητα στην Αθήνα

Κτηματαγορά: Μεγάλη ζήτηση για ακίνητα υψηλών προδιαγραφών

Τα ακίνητα υψηλών προδιαγραφών, σύμφωνα με συγκλίνουσες εκτιμήσεις ερευνών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, βρίσκονται στο στόχαστρο Ελλήνων και ξένων επενδυτών αλλά και πολιτών έχοντας ανεβάσει σημαντικά τις τιμές στον συγκεκριμένο τομέα, καθώς το απόθεμα κατοικιών εξαντλείται και η ζήτηση υπολείπεται σημαντικά της προσφοράς.
NEWSROOM /
ακίνητα σε Αθήνα

Σε περιβάλλον «φούσκας» η ελληνική κτηματαγορά πατάει «γκάζι»

Τα νεόδμητα πωλούνται από τα σχέδια σαν ζεστό ψωμί και τα παλαιότερα φεύγουν εν ριπί οφθαλμού, ειδικά αν προσφέρονται για επενδυτικούς σκοπούς. Αυτή είναι η εικόνα της ελληνικής κτηματαγοράς, η οποία ξεπερνά σιγά- σιγά το σοκ της πανδημίας, που «φρέναρε» τη δυναμική ανάκαμψη του 2019.
NEWSROOM /
Τονωτική «ένεση» στην κτηματαγορά από Ευρωπαίους συνταξιούχους;

Τονωτική «ένεση» στην κτηματαγορά από Ευρωπαίους συνταξιούχους;

Πορτογαλικό μοντέλο με κίνητρα μεταφοράς φορολογικής έδρας- «Αγκάθι» η υψηλή φορολογία στις κληρονομιές ακινήτων σύμφωνα με διεθνή συγκριτική μελέτη για την κτηματαγορά.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ /