ΟΦΕΙΛΕΣ

ΟΠΕΚΑ σήμανση πινακίδα άνδρας Αθήνα

ΕΦΚΑ: Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για ρύθμιση οφειλών έως 30.000 ευρώ - Αναλυτικά τα βήματα και οι προϋποθέσεις

Σε περίπτωση που η αίτηση συνταξιοδότησης έχει ήδη απορριφθεί λόγω οφειλών, απαιτείται επανυποβολή της για την υπαγωγή στις ρυθμίσεις της παρούσας.
NEWSROOM /
κόσμος σε πλατεία Μοναστηράκι

Συναγερμός στον ΕΦΚΑ για το stock των ασφαλιστικών οφειλών

Μπορεί τα νέα χρέη των 1,9 δισ. ευρώ προς τον ΕΦΚΑ να φαντάζουν... παρωνυχίδα μπροστά στις ετήσιες αντίστοιχες «επιδόσεις» των 6-7 δισ. ευρώ. προς τις εφορίες, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι στο ΚΕΑΟ είναι ήσυχοι.
Κόσμος στην Αθήνα

Έρχεται νέα εφαρμογή - «ξυπνητήρι» από την ΑΑΔΕ για την είσπραξη φορολογικών οφειλών

Όταν βρίσκεται σε κάποιου είδους ρύθμιση, κάτι λιγότερο από το 6% του όγκου των χρεών στην εφορία, είναι προφανές ότι θα πρέπει να βρεθούν τα κατάλληλα αντίδοτα.
κόσμος με καπέλα περπατάει στο Μοναστηράκι στην Ελλάδα το καλοκαίρι

«Δόκανο» για τους... πονηρούς του ΕΦΚΑ: Η εταιρία καθαρισμών με τις νοσοκόμες -Ποιοι μπαίνουν στη «μαύρη» λίστα

Μπορεί οι εφορίες να κρατάνε τα… πρωτεία των χρεών, που έφτασαν αισίως τα 107 δισ. ευρώ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι ασφαλιστικές οφειλές είναι λίγες.
Φωτογραφία: Shutterstock

Επιστροφές- εξπρές για τον ΦΠΑ- Τι είναι η «χρυσή λίστα»

Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που αναζητώντας κανείς τις λεπτομέρειες πίσω από τις εκκρεμείς επιστροφές φόρων, βρισκόταν αντιμέτωπος με αιτήσεις επιστροφών ΦΠΑ που μπορεί να εκκρεμούσαν για 2 ή περισσότερα χρόνια.
Αθήνα

Έσπασε το φράγμα των 107 δισ. ευρώ το «βουνό» των χρεών στις εφορίες

Με το… αριστερό, μπήκε η νέα χρονιά, όσον αφορά στις οφειλές των φορολογούμενων προς το Δημόσιο, καθώς στο 2μηνο, το νέο ληξιπρόθεσμο έφτασε τα 1,736 δις €, δηλαδή 17% παραπάνω σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα.
υπάλληλοι σε εφορία

Αναζητείται «αντίδοτο» στις αρρύθμιστες οφειλές - Δεύτερη ευκαιρία για τις χαμένες ρυθμίσεις

Η είδηση δεν είναι, πλέον, ότι το «βουνό» των χρεών στην εφορία ψήλωσε λίγο ακόμα με το ξεκίνημα της χρονιάς, αλλά ότι η ανταπόκριση φυσικών και νομικών προσώπων στις πάσης φύσεως ρυθμίσεις παραμένει αναιμική.