ΑΓΟΡΑ CRYPTO

Τα πιο γνωστά κρυπτονομίσματα

Οι traders βλέπουν άνοδο των κρυπτονομισμάτων μετά τη Fed

Το Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα κινήθηκαν ανοδικά χθες, καθώς οι επενδυτές φαίνεται να στρέφουν την προσοχή τους σε τοποθετήσεις υψηλού ρίσκου. Ωστόσο, οι traders φαίνεται ότι περιμένουν τη σημαντική συνεδρίαση της Ομοσπονδιακής Τράπεζας για τα επιτόκια που θα γίνει σήμερα για να προβλέψουν προς τα πού θα κινηθούν τα κρυπτονομίσματα.
ΚΛΕΙΩ ΝΙΚΟΛΑΟΥ /
Επάνοδος των κρυπτονομισμάτων; Σύντομα αναμένεται η IPO μιας από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες συναλλαγής crypto

Επάνοδος των κρυπτονομισμάτων; Σύντομα αναμένεται η IPO μιας από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες συναλλαγής crypto

Απομένουν λίγο παραπάνω από δύο μήνες μέχρι το τέλος του έτους και, αν αληθεύει η δήλωση του επικεφαλής της πλατφόρμας ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων Kraken, τότε απομένουν δύο μήνες μέχρι να εισέλθει η Kraken στο χρηματιστήριο.
NEWSROOM /
Bitcoin

Bitcoin: Γίνεται όλο και πιο ενεργειακά επιβαρυντικό -Καταναλώνει περισσότερη ενέργεια από όσο όλη η Ελλάδα

Όσο περνάνε τα χρόνια, η δημιουργία ('εξόρυξη') του δημοφιλέστερου ψηφιακού κρυπτονομίσματος, του Bitcoin, η οποία απαιτεί πολλές χιλιάδες υπολογιστές να δουλεύουν στο «φουλ», καταναλώνει ολοένα περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια και γίνεται έτσι ολοένα λιγότερο βιώσιμη για το περιβάλλον, σύμφωνα με νέες επιστημονικές εκτιμήσεις. Μέσα σε ένα έτος η χρήση/κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος για την παγκόσμια παραγωγή bitcoins εκτιμάται ότι είναι περίπου 50% μεγαλύτερη από την ετήσια κατανάλωση ρεύματος στην Ελλάδα.
NEWSROOM /
Πότε θα πιάσει πάτο η τιμή του Bitcoin

Πότε θα πιάσει πάτο η τιμή του Bitcoin

Το Bitcoin βρέθηκε σε ελεύθερη πτώση την περασμένη εβδομάδα και η τάση αυτή δε δείχνει να έχει αντιστραφεί για τα κρυπτονομίσματα, με αποτέλεσμα όλοι να αναρωτιούνται πόσο χαμηλότερα ακόμα θα πέσουν οι τιμές τους μέχρι να αρχίσουν να σταθεροποιούνται.
ΚΛΕΙΩ ΝΙΚΟΛΑΟΥ /
Bitcoin/ Φωτογραφία shutterstock

Κάτω από τα 34.000 δολάρια το Bitcoin -Έχασε το 50% από το υψηλό του Νοεμβρίου

Η αξία του Bitcoin συνέχισε να πέφτει κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, καθώς η τιμή του μεγαλύτερου κρυπτονομίσματος υποχώρησε κάτω από τα 34.000 δολάρια σύμφωνα με το ανταλλακτήριο Coinbase.
NEWSROOM /
Τα καταστήματα της Gucci στις ΗΠΑ θα δέχονται πληρωμές με crypto

Τα καταστήματα της Gucci στις ΗΠΑ θα δέχονται πληρωμές με crypto

Η Ιταλική μάρκα πολυτελείας Gucci θα αρχίσει να δέχεται πληρωμές σε κρυπτονομίσματα σε ορισμένα καταστήματα στην Αμερική. Οι πελάτες θα μπορούν να πληρώσουν με διάφορα crypto όπως Bitcoin, Ethereum και Litecoin.
NEWSROOM /
Ο Jack Dorsey/ Φωτογραφία APJ ose Luis Magana

Επιχειρηματίας αγόρασε NFT του πρώτου Tweet του Τζακ Ντορσέι για 3 εκατ. δολάρια και προσπάθησε, χωρίς επιτυχία, να το πουλήσει για 48!

Ο επιχειρηματίας κρυπτογράφησης Σίνα Εσταβί προσπαθεί να πουλήσει ένα NFT του πρώτου tweet του συνιδρυτή του Twitter Τζακ Ντόρσει, αφού έχει ξοδέψει σχεδόν τρία εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει αρχικά το token.
NEWSROOM /