ΕΝΟΙΚΙΑ

Ακίνητα στην Αθήνα

Συνεχίζεται το ξέφρενο ράλι στα ακίνητα -Οι περιοχές που πρωταγωνιστούν [λίστα]

Κατά τη διάρκεια του Απριλίου-Μαΐου-Ιουνίου 2024, η μέση τιμή για τα σπίτια προς πώληση ήταν υψηλότερη στα νότια προάστια της Αθήνας, με 3750 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο και χαμηλότερη στην Καστοριά με 566 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο, σύμφωνα με τον Δείκτη τιμών του Spitogatos (SPI).
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΛΤΣΑΣ /
σπίτια στο κέντρο της Αθήνας

Συνεχίζεται η ξέφρενη κούρσα των ενοικίων - Η περιοχή της Αττικής με τα ακριβότερα ακίνητα στη χώρα

Αν έλεγε κανείς πριν από κάνα δύο χρόνια ότι τα διαμερίσματα στο Φάληρο, στον Άλιμο ή στη Γλυφάδα, θα «κοντράρουν» στα ίσια τα σπίτια στις κοσμοπολίτικες Κυκλάδες, θα αντιμετωπιζόταν με συγκατάβαση.
Ακίνητα στην Αθήνα

ΠΟΜΙΔΑ: Φορολογικός οδηγός για τα ανείσπρακτα ενοίκια

Η μη πληρωμή ενοικίων και η πρακτική αδυναμία είσπραξής τους από αφερέγγυους ενοικιαστές, είναι διαχρονικό πρόβλημα των εκμισθωτών ακινήτων και ένας από τους παράγοντες της μείωσης προσφοράς κατοικιών για εκμίσθωση.
NEWSROOM /
Ακίνητα στην Αθήνα

Γη και ύδωρ για 100 τμ -Πόσο κοστίζει ένα σπίτι με 2 δωμάτια για αγορά ή ενοικίαση στην Αθήνα και άλλες πόλεις

Απελπισία προκαλούν οι μικρές αγγελίες σε όσους αναζητούν κατοικία προς ενοικίαση, ενώ όσοι σκέπτονται την αγορά «παγώνουν» όταν διαπιστώνουν τι τιμές παίζουν ειδικά για τα νεόδμητα.
Πανοραμική θέα της Λεωφόρου Συγγρού/Φωτογραφία: Shutterstock

Ακίνητα: Τρία μέτρα για να αντιμετωπισθούν τα υψηλά ενοίκια - Τι θα γίνει με τα ανενεργά σπίτια

Δράσεις που θα εφαρμοστούν μέσα στο 2024 για να αποσυμφορήσουν τις ήδη υψηλές τιμές ενοικίων ανακοίνωσε πρόσφατα ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κωστής Χατζηδάκης. Με γνώμονα τον βασικό κανόνα της προσφοράς και της ζήτησης, η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να μειώσει τις τιμές, στηρίζοντας παράλληλα την αγορά ακινήτων.